Сорочинський ярмарок  2018 Назад

Сорочинський ярмарок 2018

Національний Сорочинський ярмарок 2018 року відбудеться при підтримці RIA.com з 21 по 26 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття 21 серпня об 11.00.

Коли відбудеться: Національний Сорочинський ярмарок  2018 року відбудеться при підтримці RIA.com з 21 по 26 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття 21 серпня об 11.00.

Image title

Чим особливий: Ярмарок  ювілейний. Адже цього року виповнюється 20 років Проекту відродження Сорочинського ярмарку. Керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева. А також, це двадцятий ярмарок, який організовує і проводить ТОВ «Сорочинський ярмарок».

Його актуальність: Не зважаючи на те, що ярмарок має вікову  історію, він є дуже сучасним і актуальним, бо крокує в ногу з потребами і приймає виклики часу. Саме тому,  цього року ми відроджуємо аграрне містечко, у якому плануємо широко представити не лише сільськогосподарську техніку, але і тваринництво та птахівництво.  А ті, хто виробляє енергозберігаючу продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Всі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

На кого чекаємо: Запрошуємо до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні та музичні колективи та інших аматорів сцени. Будемо вдячні за підтримку спонсорам  та інформаційним партнерам. Щиро раді усім гостям – як співвітчизникам, так і іноземцям. Адже Сорочинський ярмарок – це центр народної дипломатії.

Умови участі, бланки заявок та вся необхідна інформація на офіційному сайті: www.yarmarok.in.ua  

Листи надсилати на електронну адресу: sorochiny@ukr.net

Довідки за телефонами:( 0532) 508211, 508212 або 066-8597-074

                                      Прес-служба ТОВ «Сорочинський ярмарок»


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье